Volkswagen Transporter Kombi

Negen personen vinden een comfortabel en veilig plekje in de Transporter Kombi.

Vanaf € 144,75 per dag (incl. 100 km)


Vanaf 825.00 per week

Heeft uw bedrijf of instelling behoefte aan een compacte maar bijzonder ruime ‘people carrier’? Euromobil biedt een passende oplossing met de Volkswagen Transporter Kombi. U kunt bij ons kiezen uit een versie met handgeschakelde of automatische versnellingsbak. Negen personen vinden een comfortabel en veilig plekje in de Transporter Kombi. De standaard airconditioning zorgt ervoor dat iedereen fris op de plaats van bestemming aan komt. Functioneel vervoer voor een grote groep mensen, dat biedt de Transporter Kombi.

stoelen

9 stoelen

bagage

723 liter

brandstof

Beschikbare opties

Benzine

Diesel

LPG

Hybride

Elektrisch

EXTRA'S

Accessoires e.d.

Airconditioning

Meer informatie

Ruim 65 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter. Een bestelauto die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. En daar is in 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Als u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra-kilometers-op-een-liter-diesel even wegdenkt, dan is ook de nieuwe Transporter net als zijn voorgangers. Bovendien is hij completer uitgevoerd. Tevens zet hij de toon als het gaat om veiligheid en comfort. En dan zijn de 2.0 TDI Euro 6-motoren ook nog eens flink zuiniger dan hun voorgangers.

car
car

Volkswagen Transporter Kombi (9p) huren

Met vestigingen in 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Boxtel kan Van den Udenhout Autoverhuur op flexibele wijze inspelen op de behoefte aan autohuur en shortlease constructies.